Diensten

Wenst u uw eigendom te verkopen? Zo gaan wij te werk:

Schatting en voorbereiding

We maken een afspraak voor een schatting van uw eigendom.
U ontvangt een uitgebreid schattingsverslag dat we met u overlopen.
De vraagprijs is een belangrijk aandachtspunt, maar ook alle mogelijke maatregelen die u kan nemen om uw eigendom vlot te verkopen.
Zo kan het bijvoorbeeld interessant zijn kleine onderhoudswerken uit te voeren voor we jouw eigendom op de markt brengen.
Meer informatie over onze schattingsdienst 

Vastgoeddossier en publiciteit

Eens we de vraagprijs en de startdatum voor de verkoop hebben vastgelegd, stellen we voor uw eigendom een vastgoeddossier samen. We verzamelen de nodige documenten en maken een volledige pandbeschrijving met foto's op. We zorgen dat uw pand snel op onze site en op toonaangevende vastgoedsites verschijnt en werken een publiciteitsplan uit. Informatie over uw eigendom wordt gemaild naar alle contacten die via ons kantoor op zoek zijn naar uw pand- of grondtype.

Bezoeken en onderhandelingen

We volgen alle aanvragen in verband met uw pand op, organiseren bezoeken en houden u op de hoogte van het verloop van het verkoopproces. Doet een geïnteresseerde partij een bod, dan overleggen we met u of u het bod wil aanvaarden. U hebt daarbij altijd het laatste woord.

Verkoopsovereenkomst

Gaat u akkoord met het bod, dan bereiden wij een verkoopovereenkomst voor. Die overeenkomst wordt ruim vóór de afgesproken ondertekeningsdatum naar u, naar uw koper en naar de betrokken notarissen verstuurd voor goedkeuring. Hebben alle partijen de inhoud goedgekeurd, dan wordt de overeenkomst door u en door de koper bij ons op kantoor ondertekend. Vervolgens bezorgen wij de notaris van de koper het volledige vastgoeddossier, ter voorbereiding van de notariële akte, die maximaal vier maanden na de verkoopovereenkomst zal worden verleden.

Wat zijn uw kosten?

Is uw pand verkocht, dan betaalt u een vooraf afgesproken percentage op de verkoopprijs. Slagen wij er ondanks al onze inspanningen niet in uw pand te verkopen, dan bent u ons niets verschuldigd. De modaliteiten van onze samenwerking zijn gedetailleerd in de samenwerkingsovereenkomst die we bij de start van onze opdracht ondertekenen. Onze opdracht is in overeenstemming met de geldende wetgeving en wordt gecontroleerd door de Federale Overheidsdienst Economie.

Denkt u eraan uw huis, villa, (duplex)appartement, bouwgrond of ander onroerend goed te verkopen, dan kan u rekenen op AccentA. Doorheen de jaren werd een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en huurders opgebouwd, waarop wij kunnen terugvallen. Daarnaast zal publiciteit voor uw eigendom worden gemaakt en dit zowel via onze drukbezochte website, alsook via een uitgebreid publiciteitsplan. Indien u met ons wenst samen te werken, zijn wij bereid tot het uitvoeren van een vrijblijvende waardebepaling, alsook een eerste verkennend gesprek.

Ook wanneer u op zoek bent naar een eigendom, kan u uiteraard bij ons terecht. Samen met u zoeken wij naar uw toekomstige thuis, aangepast aan uw behoeften en mogelijkheden. Van stijlvolle villa te Affligem, over landelijke hoeve te Herne tot zuidelijk gelegen te renoveren burgerwoning of handelspand te Ninove. Ook wanneer u de voorkeur geeft aan een appartement met terras, of toch liever instapt in een nieuwbouwproject, kan u bij AccentA terecht. Samen bereiken wij ons doel, namelijk een tevreden klant in zijn of haar gedroomde woning of handelspand.

Wenst u een vrijblijvend gesprek, een waardebepaling van uw woning of meer informatie over onze projecten en dit in een professionele doch aangename sfeer? Aarzel dan niet om ons te contacteren, telefonisch of per email, of kom langs in één van onze drie kantoren.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons